PROCEDURA IGIENIZARE UTILAJE SI USTENSILE DE LUCRU RESTAURANTE

Materialele se livreaza în format editabil astfel încât pot fi adaptate la nivelul unității dumneavoastra! Descarcarea materialelor se face direct din site, imediat dupa efectuarea platii! Operatorii economici care doresc informatii suplimentare si consultanta la unitate, pot solicita la numarul de telefon: 0784 575 621 sau pe email la haccp.siguranta@yahoo.com.

Comenzile sunt procesate zilnic in cel mult 24 de ore

Livrare pe email

Produse digitale

Plata online

Prin mobilPay

consultanta

0784 575 621

Factură electronică

Factura fiscală pe email

Descriere

Procedura HACCP igienizare bucatarie (utilaje si ustensile) reprezintă un aspect esențial în asigurarea siguranței alimentare în unitățile de alimentație publică. Această procedură are ca scop prevenirea și controlul riscurilor asociate contaminării alimentelor în toate etapele procesului de preparare și manipulare a hranei.

În cadrul acestei proceduri, se pun în aplicare o serie de măsuri și reguli stricte de igienizare a bucătăriei. Acestea includ curățarea și dezinfectarea periodice a suprafețelor, echipamentelor și ustensilelor folosite în procesul de preparare a alimentelor. Pentru a asigura eficacitatea acestui proces, se folosesc produse și substanțe de curățare adecvate, precum și tehnici specifice de spălare și sterilizare.

Procedura HACCP igienizare utilaje si ustensile de lucru,  se poate aplica pentru urmatoarele domenii:

  • Reguli de igiena în restaurante
  • Procedura operationala HACCP in fast-food-uri, cantine si catering-uri
  • Ghid bune practici igiena in alimentatia publica

PROCEDURA CONTINE SI DOUA ANEXE:
Anexa 1 Evidenta igienizare ustensile de lucru;
Anexa 2 Evidenta utilaje si echipamente de lucru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care scrii o recenzie pentru „PROCEDURA IGIENIZARE UTILAJE SI USTENSILE DE LUCRU RESTAURANTE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *