
TRASABILITATEA PRODUSELOR ALIMENTARE SI FURAJELOR
Trasabilitatea produselor alimentare – o garanție a siguranței și calității Într-o lume în care consumatorii devin tot mai conștienți de ceea ce pun în farfurie,

Ce inseamna aliment BIO?
Culturile organice trebuie să fie cultivate într-un sol curat, să nu sufere modificări și să fie separate de produsele convenționale.

Siguranța Alimentară și Sistemul HACCP: Ce Trebuie Să Știi?
certificare HACCP, certificare ISO, intocmire documentatii personalizate in functie de profilul unitatii, proceduri HACCP

CONTROLUL MEDICAL PERIODIC PERSONAL SECTOR ALIMENTAR
Triaj epidemiologic personal, cerinte de igiena personal angajat, procedura HACCP personal, controlul medical periodic

AUTORIZAREA SI CERINTE DE FUNCTIONARE MAGAZINELOR ALIMENTARE
procedura HACCP magazine alimentare, cerinte avizare magazine alimentare, HACCP magazine alimentare, igiena comercializare alimente

CERINTE FUNCTIONARE PUNCTE GASTRONOMICE LOCALE
restaurant rural, produse traditionale, cerinte restaurant rural, proceduri HACCP restaurant

Implementarea HACCP în industria alimentară
Implementare HACC in restaurante, certificare ISO 22000, Consultanta si Implementare HACCP – Servicii Complete si Rapide – Siguranta Alimentara ➨ CERE ACUM OFERTA!

Autorizare mijloace auto de transport alimente
AUTORIZAREA MAȘINILOR DE TRANSPORT ALIMENTE Mijloacele de transport a produselor alimentare de origine non-animală sunt acele mijloace care transportă legume-fructe, alimente preambalate,

Condiții obtinere autorizatie DSV restaurante
avize restaurante, Proceduri HACCP restaurante, cerinte functionare fast-food, avize rulote fast-food, conditii functionare restaurante, flux tehnologic restaurant

Depozitarea si circuitul alimentelor în restaurante
Depozitarea produselor alimentare in functie de categoriile de alimente, gradul de perisabilitate si conditiile de pastrare

Autorizare fast food fix si mobil
Cerinte functionare fast-food fix si mobil Fast-food-ul – desfăşoară activitate de preparare semipreparatelor culinare (preparate la gratar, sandwich-uri, salate, etc.). De obicei in unitatea tip
Articole recente

TRASABILITATEA PRODUSELOR ALIMENTARE SI FURAJELOR

Ce inseamna aliment BIO?

Siguranța Alimentară și Sistemul HACCP: Ce Trebuie Să Știi?

CONTROLUL MEDICAL PERIODIC PERSONAL SECTOR ALIMENTAR
