Descriere
- Proceduri HACCP laborator patiserie-cofetarie (pachet complet)
Pachetul de proceduri HACCP laborator patiserie-cofetarie este un set detaliat de documente esențiale pentru asigurarea siguranței alimentare în procesul de fabricare a produselor de cofetărie și patiserie. Acesta cuprinde o serie de etape critice menite să prevină contaminarea și să garanteze calitatea produselor finite. În primul rând, se stabilesc punctele de control critic (PCC-uri), precum depozitarea ingredientelor, manipularea acestora și procesele de coacere. Acestea sunt monitorizate și evaluate periodic pentru a se asigura că se îndeplinesc standardele de igienă și siguranță.
Pachetul de proceduri se adresează agenților economici care desfășoară activitate de fabricare a produselor de cofetărie-patiserie, și cuprinde:
- P.01-IGIENA SPATII SI ECHIPAMENTE DE LUCRU și 2 anexe;
- P.02 – TRASABILITATE, ETICHETARE SI DEPOZITARE MATERII PRIME SI PRODUSE FINITE și 5 anexe;
- P.03 – DEZINFECTIE, DEZINSECTIE SI DERATIZARE și 4 anexe
- P.04-IGIENA PERSONALULUI și 4 anexe;
- P.05-IGIENA UTILAJE SI USTENSILE DE LUCRU și 2 anexe;
- P.06-RETRAGERE RECHEMARE PRODUSE NECONFORME și 4 anexe;
- P.07-MANAGEMENTUL DESEURILOR;
- P.08-PROCEDURA AUTOCONTROL și 1 anexa;
- P.09-PROCEDURA MONITORIZARE PUNCTE CRITICE DE CONTROL;
- INSTRUCTIUNI DE DEZINFECTIE OUA;
- DECIZIE PERSONAL HACCP (model);







Recenzii
Nu există recenzii până acum.